Οι ενδιαφερόμενοι για κλειστή Νοσηλεία ή για συμμετοχή σε ανοικτές θεραπείες ας Επικοινωνήσουν μαζί μας στο 27441-14000.

Το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα Κέντρα Αποκατάστασης της Ευρώπης . Το κέντρο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 40.000 m2 καλυμένο από πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο και τα Γεράνεια Όρη. Αποτελεί μια μονάδα παροχής υγείας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας – αποκατάστασης και αποτελεί παγκόσμιο πόλο έλξης ατόμων που χρήζουν περίθαλψης και αποθεραπείας.

Το Κέντρο διαθέτει επιστημονικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης σε όλους τους τομείς της αποκατάστασης και της αποθεραπείας. Το σύγχρονο, οικείο και υγιές περιβάλλον , σε συνδυασμό με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δύναται να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών τόσο της κλειστής όσο και της ανοιχτής νοσηλείας.

'Eνας απο τους στόχους του Κέντρου, πέρα από την κάλυψη των περιφερειακών αναγκών,  είναι η ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού. Σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία του Λουτρακίου, το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για τους ασθενείς αλλά και για τους συνοδούς τους.

Το Κτίριο Αποθεραπείας – Κλειστής και Ημερήσιας Νοσηλείας έχει συνολικό εμβαδόν 6.700 m2 με δυναμικότητα 99 κλινών (4 κλίνες Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.

Λουτράκι - Ο Ιδανικός Προορισμός για Ιατρικό Τουρισμό

Στους νοσηλευόμενους και στους συνοδούς τους παρέχεται  πλήθος εξωτερικών δραστηριοτήτων στη μαγευτική πόλη του Λουτρακίου περισσότερα.

Τρόποι Πρόσβασης στο Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης

Δείτε εδώ όλους τους τρόπους πρόσβασης στο κέντρο μας...  περισσότερα