Το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης στο Λουτράκι αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα Κέντρα Αποκατάστασης της Ευρώπης. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 40.000 m2 καλυμμένο από πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με θέα τον Κορινθιακό Κόλπο και τα Γεράνεια Όρη. Αποτελεί μια μονάδα παροχής υγείας που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον κλάδο της υγείας - αποκατάστασης και αποτελεί παγκόσμιο πόλο έλξης ατόμων που χρήζουν περίθαλψης και αποθεραπείας.

Το Κέντρο διαθέτει επιστημονικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης σε όλους τους τομείς της αποκατάστασης και της αποθεραπείας. Το σύγχρονο, οικείο και υγιές περιβάλλον, σε συνδυασμό με ιατρικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, δύναται να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες των ασθενών τόσο της κλειστής όσο και της ανοιχτής νοσηλείας.

'Eνας απο τους στόχους του Κέντρου, πέρα από την κάλυψη των περιφερειακών αναγκών,  είναι η ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού. Σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία του Λουτρακίου, το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για τους ασθενείς αλλά και για τους συνοδούς τους.

Το Κτίριο Αποθεραπείας – Κλειστής και Ημερήσιας Νοσηλείας έχει συνολικό εμβαδόν 6.700 m2 με δυναμικότητα 99 κλινών (4 κλίνες Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Οι ενδιαφερόμενοι για κλειστή νοσηλεία ή για συμμετοχή σε ανοικτές θεραπείες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας καθημερινά.

 

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Μεσογειακού Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.